Meike Scheffer

Meike heeft een achtergrond in strategy consulting bij The Boston Consulting Group. Ze heeft strategieën helpen ontwikkelen voor bedrijven in m.n. de zorg, industrie en financiële sector. Ze heeft daarnaast veel ervaring in het opzetten van project- en change management bij bedrijven die voor een grote verandering staan. Meike heeft geneeskunde gestudeerd en heeft een MBA van Kellogg School of Management.

"Ik krijg energie van gedreven ondernemers en help hen graag bij zaken die voor hen geen dagelijkse kost zijn, zoals het opstellen van een goed onderbouwde strategie en het bedenken van de beste manier om de ambities te financieren."

Over ons

Karmijn Kapitaal is opgericht door Désirée van Boxtel, Hadewych Cels en Cilian Jansen Verplanke. We delen ons enthousiasme voor ondernemers, en wij hebben een uitgebreide achtergrond in het doen van investeringen. In 2010 zagen wij een kans voor een investeringsfonds dat investeert in bedrijven die worden geleid door vrouwen en mannen.

 

Karmijn onderschrijft de Principles for Responsible Investment (“PRI”) van de Verenigde Naties. PRI is een internationaal netwerk van investeerders dat een aantal uitgangspunten in praktijk brengt voor verantwoord investeren. Lees hier onze Responsible Investment Policy, waarin is vastgelegd wat wordt verwacht van Karmijn als investeerder en wat Karmijn verwacht van haar portfolio bedrijven.

 

 

Karmijn wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, door middel van het “Competitiveness and Innovation Framework Programme” (“CIP”).

gielissen geneva aston martin
tommy hilfiger campagne IMA