Anne Nijenhuis

Anne Nijenhuis startte als Corporate Management Trainee bij Rabobank. Na haar traineeship begon Anne als Accountmanager Bijzonder Beheer bij Rabobank Nederland. Bij Bijzonder Beheer heeft zij, gedurende de piek van de crisis, een verscheidenheid aan bedrijven (in sector en omvang) bediend en heeft zij succesvol herstructureringen en herfinancieringen doorgevoerd.  Hierna was Anne Adviseur Acquisition Finance Grootbedrijf, waar zij betrokken is geweest bij de financiering van investeringen gedaan door Private Equity partijen. Anne studeerde International Economics and Business aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Over ons

Karmijn Kapitaal is opgericht door Désirée van Boxtel, Hadewych Cels en Cilian Jansen Verplanke. We delen ons enthousiasme voor ondernemers, en wij hebben een uitgebreide achtergrond in het doen van investeringen. In 2010 zagen wij een kans voor een investeringsfonds dat investeert in bedrijven die worden geleid door vrouwen en mannen.

 

Karmijn onderschrijft de Principles for Responsible Investment (“PRI”) van de Verenigde Naties. PRI is een internationaal netwerk van investeerders dat een aantal uitgangspunten in praktijk brengt voor verantwoord investeren. Lees hier onze Responsible Investment Policy, waarin is vastgelegd wat wordt verwacht van Karmijn als investeerder en wat Karmijn verwacht van haar portfolio bedrijven.

 

 

Karmijn wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, door middel van het “Competitiveness and Innovation Framework Programme” (“CIP”).

gielissen geneva aston martin
tommy hilfiger campagne IMA