Five Degrees

Investering: november 2016

 

Productontwikkeling en internationale expansie voor Five Degrees

Met kantoren in Breukelen, IJsland en Servië levert het in 2009 opgerichte Five Degrees geavanceerde software aan financiële dienstverleners, hoofdzakelijk banken. Het ontwikkelde een unieke manier om binnen een fintech-ecosysteem kanalen, klanten en producten aan elkaar te koppelen.

Five Degrees mag zich een van de 50 fintech game changers van Europa noemen. Onderzoeks- en adviesbureau Gartner noemde het bedrijf als potentieel een van de meest toonaangevende bedrijven ter wereld als het gaat om technologie voor digitaal bankieren.

In 2016 hebben wij een minderheidsbelang in dit bedrijf genomen en vergrootten de bestaande aandeelhouders hun inbreng. Hierdoor kan Five Degrees de internationale groeistrategie inhoud geven.

 

 

Martijn Hohmann, ceo Five Degrees:

“Voor ons is Karmijn Kapitaal meer dan een aandeelhouder. Zij denken op een onconventionele manier met ons mee en streven net als wij naar perfectie.”

“Wil je alles weten over de samenwerking tussen Five Degrees en Karmijn? martijn@fivedegrees.nl

 

 

Hadewych Cels, partner Karmijn Kapitaal

"Wij werken prettig samen met de mensen van Five Degrees, op basis van wederzijds respect en toegevoegde waarde. Wij zien deze samenwerking als een essentiële succesfactor.”

hadewych.cels@karmijnkapitaal.nl

 

Five Degrees

www.fivedegrees.nl

Markt 15
3621 AB Breukelen

Tel +31 88 0086400

 

 

Portfolio

Voormalige portfoliobedrijven

 

 

Ik wil ons familiebedrijf overnemen en uitbouwen
gielissen geneva aston martin
tommy hilfiger campagne IMA