Miriam Zwanepol

Miriam heeft geruime ervaring opgedaan in facilitaire en dienstverlenende functies bij bedrijven in diverse sectoren, zowel commercieel als non-profit.
Zo heeft zij bij Bureau Jeugdzorg de facilitaire servicedesk opgezet en was zij hier verantwoordelijk voor het organiseren van grote evenementen.
In haar laatste functie voor Karmijn werkte ze bij Ikea, waar ze verantwoordelijk was voor het organiseren van een goede doorloop bij het kassaplein, waarbij planning en aansturing van kassières essentieel waren.

“Toegevoegde waarde kunnen leveren op service (verlenen) en persoonlijke aandacht (geven) zijn belangrijke drijfveren in mijn werk”

Over ons

Karmijn Kapitaal is opgericht door Désirée van Boxtel, Hadewych Cels en Cilian Jansen Verplanke. We delen ons enthousiasme voor ondernemers, en wij hebben een uitgebreide achtergrond in het doen van investeringen. In 2010 zagen wij een kans voor een investeringsfonds dat investeert in bedrijven die worden geleid door vrouwen en mannen.

 

Karmijn onderschrijft de Principles for Responsible Investment (“PRI”) van de Verenigde Naties. PRI is een internationaal netwerk van investeerders dat een aantal uitgangspunten in praktijk brengt voor verantwoord investeren. Lees hier onze Responsible Investment Policy, waarin is vastgelegd wat wordt verwacht van Karmijn als investeerder en wat Karmijn verwacht van haar portfolio bedrijven.

 

 

Karmijn wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, door middel van het “Competitiveness and Innovation Framework Programme” (“CIP”).

gielissen geneva aston martin
tommy hilfiger campagne IMA