Gielissen

Investering: september 2017


Internationale groei en acquisities voor Gielissen

Gielissen is een full service partner voor interieurprojecten, ruimtelijke (beurs)presentaties en realisatie van evenementen en congressen. Gielissens motto is ‘growing together’, wat refereert aan de hoge mate van klantgerichtheid van het bedrijf. Gielissen bestaat inmiddels 80 jaar en is Europees marktleider, met vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Dubai en de Verenigde Staten.

Bart Wigman kocht het familiebedrijf in 1994 terug van een Engelse investeerder en heeft het bedrijf de afgelopen decennia verder uitgebouwd. Zowel door verschillende overnames, als door het openen van internationale vestigingen. Tientallen toonaangevende projecten zijn gerealiseerd, waaronder een deel van het Ferrari-museum in Abu Dhabi en grote delen van het nieuwe Rijksmuseum.

In 2017 heeft Karmijn een minderheidsbelang verkregen en groeigeld beschikbaar gesteld. Ons doel is het ondersteunen van het zittende management bij de verdere internationale expansie en overnames.

 

Bart Wigman, CEO van Gielissen

“Wij zien veel (inter)nationale kansen op het gebied van interieurprojecten, tentoonstellingen als ook met events. Met Karmijn als actieve aandeelhouder erbij komen er nog meer mogelijkheden binnen handbereik en kan de groei niet alleen autonoom maar ook door middel van overnames gerealiseerd worden.”

Meer weten over onze samenwerking? bart.wigman@gielissen.nl

 

 

Niels Molewijk, Investment Manager Karmijn

"Gielissen heeft laten zien ook zelf overnames te kunnen doen. Niettemin hebben wij nu al een aantal mooie mogelijke acquisities op ons netvlies.”

niels.molewijk@karmijnkapitaal.nl


 

Gielissen Interiors | Exhibitions | Events
www.gielissen.nl

Freddy van Riemsdijkweg 21
5657 EE Eindhoven

Tel +31 (0)40 235 3637

Portfolio

Voormalige portfoliobedrijven

 

 

Ik wil ons familiebedrijf overnemen en uitbouwen
gielissen geneva aston martin
tommy hilfiger campagne IMA