Ignacio Bruin

Ignacio startte in 2013 bij de investeringsdivisie van ING Bank. Binnen dit team heeft hij ervaring opgedaan met de inzet van zowel vreemd als eigen vermogen en het structureren van transacties. Hij is hier betrokken geweest bij meerdere succesvolle investeringen en heeft gewerkt met bedrijven in hele verschillende sectoren en verschillende fases. Vanaf 2017 versterkt Ignacio het investeringsteam van Karmijn. Ignacio heeft aan de Vrije Universiteit van Amsterdam een bachelor in Econometrie & Operations Research en cum laude een master in Finance behaald.

“Ik vind het fantastisch om steeds opnieuw een verdiepingsslag te maken in een nieuwe markt en een nieuw bedrijf, en om na het vinden van de juiste match gezamenlijk te werken aan het realiseren van de (ambitieuze) doelstellingen.”

Over ons

Karmijn Kapitaal is opgericht door Désirée van Boxtel, Hadewych Cels en Cilian Jansen Verplanke. We delen ons enthousiasme voor ondernemers, en wij hebben een uitgebreide achtergrond in het doen van investeringen. In 2010 zagen wij een kans voor een investeringsfonds dat investeert in bedrijven die worden geleid door vrouwen en mannen.

 

Karmijn onderschrijft de Principles for Responsible Investment (“PRI”) van de Verenigde Naties. PRI is een internationaal netwerk van investeerders dat een aantal uitgangspunten in praktijk brengt voor verantwoord investeren. Lees hier onze Responsible Investment Policy, waarin is vastgelegd wat wordt verwacht van Karmijn als investeerder en wat Karmijn verwacht van haar portfolio bedrijven.

 

 

Karmijn wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, door middel van het “Competitiveness and Innovation Framework Programme” (“CIP”).

gielissen geneva aston martin
tommy hilfiger campagne IMA