Quinten Hoogeboom

Quinten startte zijn carrière bij Cyrte Investments waar hij investeerde in de technologie- en media sector. Hij was onder andere betrokken bij de investeringen in TomTom en De Telegraaf. Naast zijn werk begon hij een bemiddelingswebsite voor de verhuur van boten die hij later verkocht aan een verzekeraar omdat een baan in Australië lonkte. Hij werkte vervolgens drie jaar als M&A adviseur bij Deloitte in Sydney. Quinten studeerde Business Economics aan de Universiteit van Amsterdam en is CFA.

“Ik vind het fantastisch om samen met ondernemers te werken aan de strategie of overnameplannen en daarnaast help ik graag bij het verder professionaliseren van de financiën om zo meer inzicht en controle te creëren."

Over ons

Karmijn Kapitaal is opgericht door Désirée van Boxtel, Hadewych Cels en Cilian Jansen Verplanke. We delen ons enthousiasme voor ondernemers, en wij hebben een uitgebreide achtergrond in het doen van investeringen. In 2010 zagen wij een kans voor een investeringsfonds dat investeert in bedrijven die worden geleid door vrouwen en mannen.

 

Karmijn onderschrijft de Principles for Responsible Investment (“PRI”) van de Verenigde Naties. PRI is een internationaal netwerk van investeerders dat een aantal uitgangspunten in praktijk brengt voor verantwoord investeren. Lees hier onze Responsible Investment Policy, waarin is vastgelegd wat wordt verwacht van Karmijn als investeerder en wat Karmijn verwacht van haar portfolio bedrijven.

 

 

Karmijn wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, door middel van het “Competitiveness and Innovation Framework Programme” (“CIP”).

gielissen geneva aston martin
tommy hilfiger campagne IMA