Ad van Herpen

Ad startte in 2015 bij de investeringsdivisie van ING Bank. Binnen dit team heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan in het structureren van financiële oplossingen met behulp van vreemd en eigen vermogen. Hij is betrokken geweest bij verschillende projecten, van omvangrijke achtergestelde leningen tot kleine scale-up investeringen, hij en heeft een verscheidenheid aan sectoren bediend. Ad studeerde aan Tilburg University en heeft een bachelor Econometrics & Operations Research en master Quantitative Finance & Actuarial Sciences.

"Ik krijg veel energie van praten met ondernemers, nieuwe markten onderzoeken, ambitieuze doelstellingen nastreven en ik help graag bij het verder professionaliseren van financiële verslaglegging. Van data naar management informatie."

Over ons

Karmijn Kapitaal is opgericht door Désirée van Boxtel, Hadewych Cels en Cilian Jansen Verplanke. We delen ons enthousiasme voor ondernemers, en wij hebben een uitgebreide achtergrond in het doen van investeringen. In 2010 zagen wij een kans voor een investeringsfonds dat investeert in bedrijven die worden geleid door vrouwen en mannen.

 

Karmijn onderschrijft de Principles for Responsible Investment (“PRI”) van de Verenigde Naties. PRI is een internationaal netwerk van investeerders dat een aantal uitgangspunten in praktijk brengt voor verantwoord investeren. Lees hier onze Responsible Investment Policy, waarin is vastgelegd wat wordt verwacht van Karmijn als investeerder en wat Karmijn verwacht van haar portfolio bedrijven.

 

 

Karmijn wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, door middel van het “Competitiveness and Innovation Framework Programme” (“CIP”).

gielissen geneva aston martin
tommy hilfiger campagne IMA