Vernieuwende aanpak

 

Actief partnership

Wij zijn geen gewone participatiemaatschappij. Ondernemers die met Karmijn in zee gaan mogen rekenen op betrokken meedenkers en -doeners. We zijn een klankbord en we helpen waar we kunnen. Alles om je bedrijf te laten groeien en de bedrijfsprestaties te verbeteren. De focus ligt op gezamenlijke waardecreatie, waarbij openheid en vertrouwen zorgen voor een plezierige omgang met elkaar.


Oog voor zachtere waarden

Efficiency en financiën zijn onze core business. Vanzelfsprekend. Maar loyale medewerkers en klanten vinden wij net zo belangrijk. Evenals het stimuleren van diversiteit, creativiteit en innovatie. Wij geloven dat deze aspecten passen binnen een langetermijnvisie: ze dragen bij aan de groei en waarde van je bedrijf.

Partner van management

Karmijn ondersteunt op strategisch en operationeel niveau. We helpen je bij het ontwikkelen van de te volgen strategie en we werken de extra mogelijkheden van het gebruik van private equity uit. Een gedeelde visie is cruciaal. We werken nauw samen om deze te creƫren.

Interne verbeteringen

Wanneer nodig nemen wij specifieke projecten op ons of laten wij deze uitvoeren door experts. Meestal betreft het niet de core business, maar bijvoorbeeld het verbeteren van het managementinformatie-systeem, werkkapitaal of risicomanagement.

Versnellen van groei

Karmijn zoekt actief mee naar nieuwe markten, producten en diensten. Wij versnellen internationalisatie en/of verdere uitrol van online strategieƫn en helpen toegang te krijgen tot internationale distributeurs, agenten, klanten en e-commerce experts.