Hadewych Cels

Hadewych Cels heeft een achtergrond in hands-on private equity, consulting en ondernemen. In de laatste 9 jaar voor Karmijn was ze betrokken bij het investeren in en managen van de turnaround van fabrieken die door multinationals als kansloos van de hand werden gedaan, was ze mede-oprichter van het turnaround investeringsbedrijf Plain Vanilla en heeft ze verscheidene bedrijven gemanaged in zowel de software als de luchtvaartindustrie. Hadewych heeft economie en wiskunde gestudeerd en een MBA van Harvard Business School.

“Ik vind mijn uitdaging in het identificeren van de ware potentie en (vaak verborgen) waarde in bedrijven en het helpen van ondernemers om deze waarde te verwezenlijken”

 

Over ons

Karmijn Kapitaal is opgericht door Désirée van Boxtel, Hadewych Cels en Cilian Jansen Verplanke. We delen ons enthousiasme voor ondernemers, en wij hebben een uitgebreide achtergrond in het doen van investeringen. In 2010 zagen wij een kans voor een investeringsfonds dat investeert in bedrijven die worden geleid door vrouwen en mannen.

 

Karmijn onderschrijft de Principles for Responsible Investment (“PRI”) van de Verenigde Naties. PRI is een internationaal netwerk van investeerders dat een aantal uitgangspunten in praktijk brengt voor verantwoord investeren. Lees hier onze Responsible Investment Policy, waarin is vastgelegd wat wordt verwacht van Karmijn als investeerder en wat Karmijn verwacht van haar portfolio bedrijven.

 

 

Karmijn wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, door middel van het “Competitiveness and Innovation Framework Programme” (“CIP”).

gielissen geneva aston martin
tommy hilfiger campagne IMA