Cilian Jansen Verplanke

Cilian Jansen Verplanke heeft ruim 20 jaar ervaring in de financiële sector (private equity en commercial banking bij ABN AMRO en Rabo). Ze werkte 4 jaar samen met Désirée bij ABN AMRO Participaties. Cilian heeft Rabo Participaties opgebouwd en was er meer dan 5 jaar Managing Director. Zij heeft veel ervaring met het doen en managen van overnames en heeft veel met ondernemers gewerkt. Ze werkte ook jaren in commercial banking en Equity Capital Markets bij ABN AMRO Rothschild en eindigde haar loopbaan als Executive Vice President verantwoordelijk voor het Grootbedrijf bij Rabo Groep.

“Fascinatie voor ondernemers is altijd mijn drijfveer bij het zakendoen geweest. Ik vind investeren uitdagend omdat je als financiële professional ondernemers helpt hun doelen te bereiken.”

Over ons

Karmijn Kapitaal is opgericht door Désirée van Boxtel, Hadewych Cels en Cilian Jansen Verplanke. We delen ons enthousiasme voor ondernemers, en wij hebben een uitgebreide achtergrond in het doen van investeringen. In 2010 zagen wij een kans voor een investeringsfonds dat investeert in bedrijven die worden geleid door vrouwen en mannen.

 

Karmijn onderschrijft de Principles for Responsible Investment (“PRI”) van de Verenigde Naties. PRI is een internationaal netwerk van investeerders dat een aantal uitgangspunten in praktijk brengt voor verantwoord investeren. Lees hier onze Responsible Investment Policy, waarin is vastgelegd wat wordt verwacht van Karmijn als investeerder en wat Karmijn verwacht van haar portfolio bedrijven.

 

 

Karmijn wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, door middel van het “Competitiveness and Innovation Framework Programme” (“CIP”).

gielissen geneva aston martin
tommy hilfiger campagne IMA