Désirée van Boxtel

Désirée van Boxtel heeft 20 jaar ervaring in zowel private equity als ondernemerschap. Ze heeft ABN AMRO Participaties voor het MKB opgebouwd en gemanaged. Ze heeft 8 jaar private equity-investeringen gemanaged, zowel voor ABN AMRO als voor informele investeerders. De laatste 9 jaar voor Karmijn was ze ondernemer. Ze is onder andere haar eigen bedrijf gestart en heeft dit met succes in 2007 verkocht.

“Mijn kracht en expertise liggen bij het opbouwen en laten groeien van bedrijven. Ik heb een analytische benadering, kritisch waar nodig en ik ben een conceptuele en creatieve denker.”

Over ons

Karmijn Kapitaal is opgericht door Désirée van Boxtel, Hadewych Cels en Cilian Jansen Verplanke. We delen ons enthousiasme voor ondernemers, en wij hebben een uitgebreide achtergrond in het doen van investeringen. In 2010 zagen wij een kans voor een investeringsfonds dat investeert in bedrijven die worden geleid door vrouwen en mannen.

 

Karmijn onderschrijft de Principles for Responsible Investment (“PRI”) van de Verenigde Naties. PRI is een internationaal netwerk van investeerders dat een aantal uitgangspunten in praktijk brengt voor verantwoord investeren. Lees hier onze Responsible Investment Policy, waarin is vastgelegd wat wordt verwacht van Karmijn als investeerder en wat Karmijn verwacht van haar portfolio bedrijven.

 

 

Karmijn wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, door middel van het “Competitiveness and Innovation Framework Programme” (“CIP”).

gielissen geneva aston martin
tommy hilfiger campagne IMA