Freerk Smit

Freerk Smit heeft een achtergrond in M&A, banking en project management. In de jaren voor Karmijn was hij consultant bij Rembrandt Fusies & Overnames, was hij betrokken bij het opzetten van een nieuwe commerciële bank in Mozambique en richtte hij voor een groot Nederlands productiebedrijf een Indiase vestiging op. Freerk heeft ruime hands-on ervaring met het doorgronden en verbeteren van interne bedrijfsprocessen en winstgevendheid. Freerk studeerde financial management en heeft een masters van Nyenrode Business Universiteit.

Over ons

Karmijn Kapitaal is opgericht door Désirée van Boxtel, Hadewych Cels en Cilian Jansen Verplanke. We delen ons enthousiasme voor ondernemers, en wij hebben een uitgebreide achtergrond in het doen van investeringen. In 2010 zagen wij een kans voor een investeringsfonds dat investeert in bedrijven die worden geleid door vrouwen en mannen.

 

Karmijn onderschrijft de Principles for Responsible Investment (“PRI”) van de Verenigde Naties. PRI is een internationaal netwerk van investeerders dat een aantal uitgangspunten in praktijk brengt voor verantwoord investeren. Lees hier onze Responsible Investment Policy, waarin is vastgelegd wat wordt verwacht van Karmijn als investeerder en wat Karmijn verwacht van haar portfolio bedrijven.

 

 

Karmijn wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, door middel van het “Competitiveness and Innovation Framework Programme” (“CIP”).

gielissen geneva aston martin
tommy hilfiger campagne IMA