Niels Molewijk

Niels Molewijk is begonnen als advocaat bij Allen & Overy LLP en heeft daarna operationele ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Hij is onder andere betrokken geweest bij de aankoop van Saab en heeft verschillende (her)financieringen begeleid (zowel vreemd- als eigen vermogen). Hij is in Zweden betrokken geweest bij de turnaround van Saab en later bij de doorstart van Marlies Dekkers. Niels heeft rechten gestudeerd en een MBA van de Rotterdam School of Management.

“Ik heb veel respect voor ondernemers en managementteams die de visie en het lef hebben om iets op te bouwen en het is een mooie uitdaging om die mensen te helpen om hun doel te verwezenlijken.”

Over ons

Karmijn Kapitaal is opgericht door Désirée van Boxtel, Hadewych Cels en Cilian Jansen Verplanke. We delen ons enthousiasme voor ondernemers, en wij hebben een uitgebreide achtergrond in het doen van investeringen. In 2010 zagen wij een kans voor een investeringsfonds dat investeert in bedrijven die worden geleid door vrouwen en mannen.

 

Karmijn onderschrijft de Principles for Responsible Investment (“PRI”) van de Verenigde Naties. PRI is een internationaal netwerk van investeerders dat een aantal uitgangspunten in praktijk brengt voor verantwoord investeren. Lees hier onze Responsible Investment Policy, waarin is vastgelegd wat wordt verwacht van Karmijn als investeerder en wat Karmijn verwacht van haar portfolio bedrijven.

 

 

Karmijn wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, door middel van het “Competitiveness and Innovation Framework Programme” (“CIP”).

gielissen geneva aston martin
tommy hilfiger campagne IMA