lacomics.net

Karmijn Kapitaal

In april 2010 bestond Karmijn 10 jaar. 10 prachtige jaren, waarin we geholpen zijn, en nog steeds worden, door tientallen mensen en bedrijven. Daar zijn we dankbaar voor. En omdat je trakteert als je jarig bent, deden we een jaar lang iets terug. Voor onze medewerkers, onze investeerders, adviseurs en natuurlijk ook voor de bedrijven waarin we investeren en waarmee we intensief samenwerken. Hoewel onze oorspronkelijke plannen uiteraard moesten worden bijgesteld door de coronamaatregelen hebben we niettemin een groot aantal kadootjes kunnen geven, zoals je hieronder kunt zien. Ook voor ondernemers brachten we het hele jaar kadootjes mee. Dat doen we overigens al sinds onze start. Mocht je ook een kadootje van ons willen ontvangen, laat het dan weten. We komen het je graag persoonlijk overhandigen.

2009

Carien van der Laan spoorde ons aan om eens na te denken over een bank of investeringsfonds gericht op vrouwelijke ondernemers, omdat ze zag dat deze dames netwerk en kennis konden gebruiken bij overnames en financiering van bedrijven.

Januari 2010

Het plan was klaar. Hadewych, Cilian en Désirée besloten alle drie alle schepen achter zich te verbranden, banen op te zeggen en bedrijven af te bouwen en fulltime te gaan werken aan de opstart van een investeringsfonds. Gericht op bedrijven die geleid worden door een gemengd team van mannen en vrouwen. Omdat onderzoek aantoont dat gemengd geleide bedrijven beter presteren – een belangrijk uitgangspunt voor een investeringsfonds.

1 april 2010

GO!

2021:

0

medewerkers, uiteraard mannen en vrouwen

0

investeringen gedaan, waarvan 6 inmiddels weer verkocht

0 +

miljoen euro onder management

© 2010-2020 Karmijn Kapitaal. All Rights Reserved.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.