Karmijn Kapitaal

Dit jaar bestaat Karmijn 10 jaar. 10 prachtige jaren, waarin we geholpen zijn, en nog steeds worden, door tientallen mensen en bedrijven. Daar zijn we dankbaar voor. En omdat je trakteert als je jarig bent, gaan wij dit hele jaar iets terugdoen. Voor onze medewerkers, onze investeerders, adviseurs en natuurlijk ook voor de bedrijven waarin we investeren en waarmee we intensief samenwerken. Hoe, dat verklappen we nog niet. Maar op deze pagina ga je in de loop van het jaar zien wat we gedaan hebben. Mocht je ondernemer zijn en ook alvast een kadootje van ons willen ontvangen, laat het ons dan weten. We komen het je graag persoonlijk overhandigen.

2009

Carien van der Laan spoorde ons aan om eens na te denken over een bank of investeringsfonds gericht op vrouwelijke ondernemers, omdat ze zag dat deze dames netwerk en kennis konden gebruiken bij overnames en financiering van bedrijven.

Januari 2010

Het plan was klaar. Hadewych, Cilian en Désirée besloten alle drie alle schepen achter zich te verbranden, banen op te zeggen en bedrijven af te bouwen en fulltime te gaan werken aan de opstart van een investeringsfonds. Gericht op bedrijven die geleid worden door een gemengd team van mannen en vrouwen. Omdat onderzoek aantoont dat gemengd geleide bedrijven beter presteren – een belangrijk uitgangspunt voor een investeringsfonds.

1 april 2010

GO!

2020:

0

medewerkers, uiteraard mannen en vrouwen

0

investeringen gedaan, waarvan 6 inmiddels weer verkocht

0 +

miljoen euro onder management

© 2010-2020 Karmijn Kapitaal. All Rights Reserved.