lacomics.net
portfoliobedrijf

Equilar

Equilar is een landelijk opererende arbodienst gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, uitgevoerd door vaste betrokken specialisten. Gericht op het invullen van goed werkgeverschap, preventie van verzuim en het optimaal begeleiden van ‘eigenlijk’ verzuim.
 
Vicky Kermans, de oprichtster, heeft in de loop van 2018 besloten zich terug te trekken uit de dagelijkse leiding. Die is overgenomen door Monique Schutrups, een ervaren operationeel directeur in de arbosector.
 
De aandelen in Equilar zijn overgenomen door Karmijn. Wij zullen het bedrijf ondersteunen in het verder uitbouwen van haar marktpositie, onder andere middels overnames.
 

Investering: januari 2020

Algemeen Directeur Equilar

Monique Schutrups

“In de afgelopen vijf jaar is Equilar enorm gegroeid. Nu gaan we aan de slag om met behulp van groeikapitaal van Karmijn naar het next level te groeien.”

monique.schutrups@equilar.nl

 

Investment Manager Karmijn

Ad van Herpen

“Wij investeren graag in bedrijven die de kwaliteit van hun dienstverlening op nummer één zetten. Equilar is zo’n bedrijf. Aan het zorgproces kunnen wij weinig toevoegen, maar wel aan de groei van het bedrijf.”

ad.vanherpen@karmijnkapitaal.nl

Equilar

Le Havre 115627 ST Eindhoven+31 (0)85 2029202www.equilar.nl

© 2010-2020 Karmijn Kapitaal. All Rights Reserved.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.