lacomics.net
portfoliobedrijf

Zorgmiddelenproducent JOYinCARE versnelt productontwikkeling

JOYinCare is producent van o.a. elektrische tilliften en tilbanden. De vraag naar slimme til- en transferhulpmiddelen ten behoeve van de zorg neemt toe, omdat die producten  de fysieke belasting voor zorgverleners verminderen, wat leidt tot minder uitval en meer plezier in het werk in de zorg.

JOYinCARE wil haar innovatieve kracht verhogen om beter te kunnen voldoen aan de toenemende eisen die aan dergelijke producten worden gesteld. Daarnaast wil het bedrijf de komende jaren enkele branchegenoten acquireren.

In maart 2020 hebben wij, samen met het management de aandelen van de oprichters overgenomen. Gezamenlijk voeren de de komende jaren de strategie uit. De oprichters blijven voorlopig als adviseurs betrokken bij JOYinCARE.

Investering: maart 2020

oprichter JOYinCARE

Cora van Hal

“De kernwaarden van JOYinCARE en Confexion zijn kwaliteit, oplossingsgerichtheid en een hoog serviceniveau. Pim en ik hebben er vertrouwen in dat Karmijn – samen met het management – de kernwaarden die voor ons als oprichters zo belangrijk zijn, zullen behouden als het bedrijf de volgende fase ingaat.”

cora.van.hal@confexion.com

 

Niels Molewijk
Investment Director Karmijn

Niels Molewijk

“JOYinCARE is een prachtig bedrijf dat een oplossing biedt voor de toenemende fysieke belasting in de zorg als gevolg van de dubbele vergrijzing: zowel de zorgverlener als de zorgvrager worden ouder. Wij zijn er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van de gezondheidszorg”.

niels.molewijk@karmijnkapitaal.nl

JOYinCARE

Industrieweg 478071 CS Nunspeet
Tel +31 341 768080
www.joyincare.com

© 2010-2020 Karmijn Kapitaal. All Rights Reserved.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.