Equilar

Equilar

Equilar is een landelijk opererende arbodienst gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, uitgevoerd door vaste betrokken specialisten. Gericht op het invullen van goed werkgeverschap, preventie van verzuim en het optimaal begeleiden van ‘eigenlijk’ verzuim.

Vicky Kermans, de oprichtster, heeft in de loop van 2018 besloten zich terug te trekken uit de dagelijkse leiding. Die is overgenomen door Monique Schutrups, een ervaren operationeel directeur in de arbosector.

De aandelen in Equilar zijn overgenomen door Karmijn. Wij zullen het bedrijf ondersteunen in het verder uitbouwen van haar marktpositie, onder andere middels overnames.

Investering: januari 2020

Equilar
Monique Schutrups
Algemeen Directeur Equilar

Monique Schutrups

“In de afgelopen vijf jaar is Equilar enorm gegroeid. Nu gaan we aan de slag om met behulp van groeikapitaal van Karmijn naar het next level te groeien.”

monique.schutrups@equilar.nl

Ad van Herpen
Investment Manager Karmijn

Ad van Herpen

“Wij investeren graag in bedrijven die de kwaliteit van hun dienstverlening op nummer één zetten. Equilar is zo’n bedrijf. Aan het zorgproces kunnen wij weinig toevoegen, maar wel aan de groei van het bedrijf.”

Pin
Equilar
Le Havre 11
5627 ST Eindhoven
+31 (0)85 2029 202
www.equilar.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.