lacomics.net
portfoliobedrijf

Op eigen kracht een van de grootsten worden: Dream Dare Do.

Onder het motto ‘Dream Dare Do’ produceert het in 2006 opgerichte Tuvalu Media televisieprogramma’s en films van uitzonderlijke kwaliteit. Denk aan Ali B op volle toeren, Brugklas, Maestro, De reünie en Kauwboy. Dochterbedrijf Sparkx tekent hierbij voor de online content.

In 2013 wilde Tuvalu voorlopig als zelfstandig producent verder. Het vroeg ons een minderheidsbelang in het bedrijf te nemen en grootaandeelhouder Sony uit te kopen. Dream Dare Do.

Het partnership met Karmijn maakte diverse overnames en samenwerkingsverbanden mogelijk, onder andere die van Column Film respectievelijk CCCP.

Tuvalu is nu een van de vijf grootste producenten van Nederland en maakt in 2017 nog altijd programma’s en films die zich onderscheiden van andere. Ze zijn met vakmanschap gemaakt, en met respect voor opdrachtgever, makers en kijker.

In februari 2017 heeft het Fransen NEWEN, onderdeel van TF1, ons belang overgenomen met als doel de internationale expansie van Tuvalu te ondersteunen.

Investering december 2013

ceo Tuvalu Media

Taco Zimmerman

“Samen met Karmijn werken wij als zelfstandig bedrijf aan groei. Door overnames, maar ook met de hulp van adviseurs uit het netwerk van Karmijn.”

Tuvalu Media

Moermanskkade 1111013 BC Amsterdam
020 7630063

© 2010-2020 Karmijn Kapitaal. All Rights Reserved.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.