Elite liften en roltrappen

Elite is een full-service liftonderhoudsbedrijf dat liftservices aanbiedt, zoals onderhoud, reparatie, renovatie en modernisering. Elite heeft een team van ervaren professionals die in staat zijn om een breed scala aan complexe liftvraagstukken op te lossen en in te vullen voor alle typen liften en liftmerken. Zij heeft een focus op goede service en heldere communicatie met haar klanten.

Samen met Karmijn Kapitaal gaat Elite de groei versnellen door de aankoop van liftenbedrijf en het vormen van een liftengroep. De bedrijven in die groep zullen elkaar wederzijds versterken om zo een belangrijke speler in de liftmarkt te worden. Elite is dus op zoek naar liftbedrijven en portfolio’s ter overname. Daarnaast wordt geïnvesteerd in het aantrekken en vasthouden van talent en in verdere professionalisering.

Investering: december 2023

Elite liften en roltrappen
Hans van Spronsen
Oprichter en Algemeen Directeur van Elite

Hans van Spronsen

“Sinds de oprichting van Elite in 2019 is het bedrijf snel gegroeid, waarbij de wens voor een partner steeds sterker werd. De toevoeging van een professionele investeerder is een uitkomst waarbij de reeds gevormde ideeën van Karmijn over de liftmarkt en hun normen en waarden aansloten bij mijn eigen visie. Het is ons doel om een kwalitatief sterke groep te bouwen waarbij de kernwaarden van Elite altijd de leidraad zullen vormen. Ik kijk ernaar uit om de groeidoelen te realiseren.”

Nicole Zomerhuis
Investment Manager Karmijn

Nicole Zomerhuis

"Elite is een succesvol en ambitieus bedrijf in een interessante markt. In de toekomst zal bij een nog grotere groep klanten extra toegevoegde waarde kunnen worden gerealiseerd. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking om gezamenlijk de ambitie van Elite te realiseren en een positieve impact te blijven maken in de wereld van liften en mobiliteit."

We use cookies and similar techniques to help you better and more personally. If you continue on our website we will assume that you are happy with it. Do you want to know more? Then read our privacy policy.