BPI Services gaat internationaal groeien

BPI Services gaat internationaal groeien

BPI levert totaaloplossingen op het gebied van Identification en Smart Sensoring in het binnen- en buitenland. Producten en diensten worden onder andere gebruikt voor het afnemen van vingerafdrukken, scannen en controleren van identificatiedocumenten en het waarborgen van een veilig en humaan verblijf in een Extra Beveiligde Kamer (EBK), High Intensive Care kliniek (HIC) of Politie Arrestanten Complex (PAC).

BPI ziet de vraag naar betrouwbare identificatietoepassingen in zeer hoog tempo toenemen. Met de hulp van Karmijn Kapitaal gaat BPI de internationale markt op, zowel door autonome groei als strategische overnames.

In juni 2021 hebben oprichter Arjen Baan en Christie van Zijp een meerderheidsbelang verkocht aan Karmijn. Gezamenlijk gaan we in de komende periode op zoek naar opvolging van de oprichters.

Investering: juni 2021

BPI Services
oprichter BPI

Arjen Baan

“Wij zijn ervan overtuigd dat we met Karmijn Kapitaal de juiste partner hebben gevonden om de volgende stap te kunnen bewerkstelligen. Niet alleen vanwege de financiële slagkracht, maar ook met oog voor de organisatie en haar klanten.”

Quinten Hoogeboom
Investment Manager Karmijn

Quinten Hoogeboom

“BPI draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid voor burgers, bedrijven en gezondheidsinstellingen in Nederland. Wij vinden het een eer om te mogen bijdragen aan veilige samenleving.”

Pin
BPI Services
Europalaan 101
3526 KR Utrecht
+31(0)182 – 346 088
www.bpiservices.eu

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.