Internationale groei en acquisities voor Gielissen

Internationale groei en acquisities voor Gielissen

Gielissen is een full service partner voor interieurprojecten, ruimtelijke (beurs)presentaties en realisatie van evenementen en congressen. Gielissens motto is ‘growing together’, wat refereert aan de hoge mate van klantgerichtheid van het bedrijf. Gielissen bestaat inmiddels 80 jaar en is Europees marktleider, met vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Dubai en de Verenigde Staten.

Bart Wigman kocht het familiebedrijf in 1994 terug van een Engelse investeerder en heeft het bedrijf de afgelopen decennia verder uitgebouwd. Zowel door verschillende overnames, als door het openen van internationale vestigingen. Tientallen toonaangevende projecten zijn gerealiseerd, waaronder een deel van het Ferrari-museum in Abu Dhabi en grote delen van het nieuwe Rijksmuseum.

In 2017 heeft Karmijn een minderheidsbelang verkregen en groeigeld beschikbaar gesteld. Ons doel is het ondersteunen van het zittende management bij de verdere internationale expansie en overnames.

In september 2022 heeft Karmijn haar aandelen verkocht aan Bart Wigman.

Investering: augustus 2017

Gielissen
André Hoeben
CEO van Gielissen

André Hoeben

“Wij breiden met grote snelheid uit op het gebied van interieurprojecten en tentoonstellingen en zeker ook events. Met Karmijn als actieve aandeelhouder erbij komen er nog meer mogelijkheden binnen handbereik en wordt de groei niet alleen autonoom gerealiseerd, maar nemen we ook actief bedrijven over.”

andre.hoeben@gielissen.com

Niels Molewijk
Investment Manager Karmijn

Niels Molewijk

“Gielissen heeft laten zien ook zelf overnames te kunnen doen. Niettemin hebben wij nu al een aantal mooie mogelijke acquisities op ons netvlies.”

 

Pin
Gielissen
Freddy van Riemsdijkweg 21
5657 EE Eindhoven
+31 (0)40 235 3637
www.gielissen.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.