Zorgmiddelenproducent JOYinCARE versnelt productontwikkeling

Zorgmiddelenproducent JOYinCARE versnelt productontwikkeling

JOYinCARE is producent van o.a. elektrische tilliften en tilbanden. De vraag naar slimme til- en transferhulpmiddelen ten behoeve van de zorg neemt toe, omdat die producten  de fysieke belasting voor zorgverleners verminderen, wat leidt tot minder uitval en meer plezier in het werk in de zorg.

JOYinCARE wil haar innovatieve kracht verhogen om beter te kunnen voldoen aan de toenemende eisen die aan dergelijke producten worden gesteld. Daarnaast wil het bedrijf de komende jaren enkele branchegenoten acquireren.

In maart 2020 hebben wij, samen met het management de aandelen van de oprichters overgenomen. Gezamenlijk voeren de de komende jaren de strategie uit. De oprichters blijven voorlopig als adviseurs betrokken bij JOYinCARE.

Investering: maart 2020

JOYinCARE
Cora van Hal
oprichter JOYinCARE

Cora van Hal

“De kernwaarden van JOYinCARE en Confexion zijn kwaliteit, oplossingsgerichtheid en een hoog serviceniveau. Pim en ik hebben er vertrouwen in dat Karmijn – samen met het management – de kernwaarden die voor ons als oprichters zo belangrijk zijn, zullen behouden als het bedrijf de volgende fase ingaat.”

cora.van.hal@confexion.com

Niels Molewijk
Investment Manager Karmijn

Niels Molewijk

“JOYinCARE is een prachtig bedrijf dat een oplossing biedt voor de toenemende fysieke belasting in de zorg als gevolg van de dubbele vergrijzing: zowel de zorgverlener als de zorgvrager worden ouder. Wij zijn er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van de gezondheidszorg”.

Pin
JOYinCARE
Industrieweg 47
8071 CS Nunspeet
+31 341 768080
www.joyincare.com

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.