Tuvalu Media

Onder het motto ‘Dream Dare Do’ produceert het in 2006 opgerichte Tuvalu Media televisieprogramma’s en films van uitzonderlijke kwaliteit. Denk aan Ali B op volle toeren, Brugklas, Maestro, De reünie en Kauwboy. Dochterbedrijf Sparkx tekent hierbij voor de online content.

In 2013 wilde Tuvalu voorlopig als zelfstandig producent verder. Het vroeg ons een minderheidsbelang in het bedrijf te nemen en grootaandeelhouder Sony uit te kopen. Dream Dare Do.

Het partnership met Karmijn maakte diverse overnames en samenwerkingsverbanden mogelijk, onder andere die van Column Film respectievelijk CCCP.

Tuvalu is nu een van de vijf grootste producenten van Nederland en maakt in 2017 nog altijd programma’s en films die zich onderscheiden van andere. Ze zijn met vakmanschap gemaakt, en met respect voor opdrachtgever, makers en kijker.

In februari 2017 heeft het Fransen NEWEN, onderdeel van TF1, ons belang overgenomen met als doel de internationale expansie van Tuvalu te ondersteunen.

Investering december 2013

Tuvalu Media
Taco Zimmerman
CEO Tuvalu Media

Taco Zimmerman

“Samen met Karmijn werken wij als zelfstandig bedrijf aan groei. Door overnames, maar ook met de hulp van adviseurs uit het netwerk van Karmijn.”

Pin
Tuvalu Media
Moermanskkade 111
1013 BC Amsterdam
020 7630063

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.