Autonome groei en overnames voor Voigt Travel

Autonome groei en overnames voor Voigt Travel

Voigt Travel is een eigenzinnige reisorganisatie met een grote voorliefde voor de nog onontdekte uithoeken van Europa. Voigts roots liggen in het Pure Noorden. De bestemmingen in Noord-Europa en met name Lapland zitten sinds een aantal jaren sterk in de lift.

Voigt Travel is een middelgrote reisorganisatie in een markt die wordt gedomineerd door enkele grote reismultinationals en vele kleinere spelers. Sinds het begin deze eeuw is Voigt Travel de specialist op Scandinavië met het grootst aantal chartervluchten uit Europa naar deze regio.

In 2018 hebben wij een minderheidsbelang verworven in Voigt. Gezamenlijk met de overige aandeelhouders zullen we de autonome groei voortzetten en zijn we voornemens enkele overnames te doen.

Investering: december 2018

Voigt Travel
Cees van den Bosch
Directeur van Voigt Travel

Cees van den Bosch

“Voor de volgende stappen van dit mooie bedrijf zochten we een solide partner met sterke commitment en financiele slagkracht. Met tevens oog voor de mens, onze persoonlijk benadering en de waarde van onze natuurbestemmingen. Wij zien uit naar de samenwerking. Er is een perfecte klik met Karmijn en we delen onze duidelijke visie op de toekomst.”

cees@voigt-travel.nl

Quinten Hoogeboom
Investment Manager Karmijn

Quinten Hoogeboom

“Voigt heeft een prachtige uitgangspositie met “belevenisreizen” naar Noord-Europa, met zomer- en winterreizen in onder andere Scandinavië, Schotland en IJsland. Het is een ondernemend bedrijf dat snel is gegroeid door een stap verder te gaan dan andere reisorganisaties. Wij denken dat we die groei in samenwerking met het management kunnen ondersteunen en versnellen.”

Pin
Voigt Travel
Amsterdamsestraatweg 15e
1411AW Naarden
+31 (0)35 699 0322
www.voigt-travel.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.