Brigitte van der Maarel

Brigitte van der Maarel

Managing Partner

Brigitte heeft ruim 25 jaar ervaring in Private Equity, Leveraged Finance en M&A opgedaan bij onder andere ABN AMRO, ING, INKEF Capital, Convent Capital en aansluitend als leidinggevende van NIBC Investment Partners. Brigitte is goed bekend met Karmijn Kapitaal waar zij van 2017 - 2021 lid was van de Investeringscommissie.  Parallel aan bovenstaande heeft Brigitte een ruime ervaring als commissaris en voorzitter audit committee bij bedrijven actief in de publieke en private sector, met sterke drijfveren voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.  Brigitte studeerde economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en studeerde af binnen Financiering & Belegging.

“Wij helpen de ondernemer bij een verkoop van (een deel van) de aandelen en bij groei – dit zijn vaak zeer persoonlijke en beslissende momenten. Het werk is een combinatie van intermenselijk contact, strategisch nadenken, financieel analytische activiteiten en intensieve onderhandelingstrajecten Dat maakt het werk voor mij passend en dynamisch.”

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.