Cilian Jansen Verplanke

Cilian Jansen Verplanke

Partner, Hoofd Investor Relations

Cilian heeft meer dan 30 jaar ervaring in de financiële sector (private equity en commercial banking bij ABN AMRO en Rabobank). Zij en Désirée werkten 4 jaar samen bij ABN AMRO Participaties. Cilian heeft Rabobank Participaties opgebouwd en is ruim 5 jaar algemeen directeur geweest. Ze heeft veel ervaring met overnames en heeft intensief samengewerkt met ondernemers. Ze werkte ook jarenlang in commercial banking en Equity Capital Markets bij ABN AMRO Rothschild en beëindigde haar banciare carrière als Executive Vice President verantwoordelijk voor de Large-sized business bij de Rabobank Groep.


“Fascinatie voor ondernemers is altijd mijn drijfveer geweest om zaken te doen. Ik vind het beleggingsvak uitdagend omdat je als financieel professional ondernemers helpt hun doelen te bereiken.”

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.