Equilar doet nieuwe overname met Medicum Consult

Equilar doet nieuwe overname met Medicum Consult

24-06-2021

Arbodienstverlener Equilar neemt branchegenoot Medicum Consult over om samen verder te investeren in duurzame inzetbaarheid en het opleiden van professionals.
Equilar is een landelijk opererende arbodienst gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Ze biedt werkgevers ondersteuning bij preventie en verzuim door een groot aanbod in bedrijfsartsen en andere specialisten. De overname van Medicum Consult past in de uitbreiding van duurzame inzetbaarheid waarop Equilar focust.

Monique Schutrups, algemeen directeur Equilar: “We blijven investeren in het verbeteren van onze dienstverlening. Medicum Consult heeft net als Equilar kwaliteit van dienstverlening vooropstaan. Wij zien de specialisten en medewerkers van Medicum Consult dan ook als toegevoegde waarde voor Equilar en verheugen ons erop om de focus op preventie en duurzame inzetbaarheid te verhogen.”
Medicum Consult is in 2001 ontstaan als initiatief van zelfstandige bedrijfsartsen, die direct persoonlijk contact met klanten essentieel vinden voor het leveren van goede bedrijfsgezondheidszorg. Inmiddels is Medicum Consult uitgegroeid naar een multidisciplinaire organisatie en ondersteunt, adviseert en coacht bedrijven en instellingen op het gebied van verzuim, gezondheid, welzijn en arbeidsomstandigheden.
Henk van Bergen, medeoprichter Medicum Consult: “Door onze krachten te bundelen met Equilar, zetten we een mooie stap voor de toekomst en ambities van Medicum Consult. Groei en ontwikkeling is belangrijk in onze branche. Met deze groei wordt de organisatie complexer en vraagt meer aansturing. Door de samenwerking met Equilar maken we deze professionaliseringsslag en verbreden onze dienstverlening. Zo kunnen wij ons blijven focussen op onze kerntaken en zelf persoonlijk betrokken blijven bij onze klanten.”

***
Over Equilar Equilar is een ambitieuze, gecertificeerde arbodienst met landelijke dekking. Samen met ruim 120 professionals ondersteunen we werkgevers bij het voorkomen en verlagen van verzuim. Sinds februari 2020 ondersteunt Karmijn Kapitaal Equilar in het uitbouwen van haar marktpositie. Voor meer informatie, zie de website www.equilar.nl.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.