Invest International en Karmijn Kapitaal ondersteunen mkb-bedrijven met internationale ambities in opkomende markten

Invest International en Karmijn Kapitaal ondersteunen mkb-bedrijven met internationale ambities in opkomende markten

03-02-2022

Invest International slaat de handen ineen met Karmijn Kapitaal Fund III Coöperatief U.A. (“Karmijn Kapitaal Fund III”) om het Nederlandse mkb te ondersteunen bij internationale expansie, vooral in opkomende markten. Passend bij Invest International’s mkb-strategie, aansluitend bij eerdere partnerships met de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen (ROM’s) en Atradius Dutch State Business. 

Karmijn Kapitaal Fund III sluit goed aan bij de opdracht die Invest International bij wet heeft gekregen: het vergroten van de internationale kansen van het Nederlandse mkb en bijdragen aan de Sustainable Development Goals. In dit geval SDG 8 (Waardig werk en economische groei) en SDG 5 (Gendergelijkheid). Het Amsterdamse investeringsfonds participeert in bedrijven met een divers managementteam en waar inclusiviteit hoog op de agenda staat. 

In totaal investeert Invest International 15 miljoen euro voor private equity financiering in Karmijn Kapitaal Fund III. Karmijn committeert zich om een significant deel hiervan te investeren in mkb-bedrijven die internationaal zaken willen doen in opkomende markten met een groeiende vraag en gunstige vooruitzichten.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.