Tweede rapportage NVP en Level 20: "Dit is een multi-talented vak en vraagt om multi-talented professionals"

Tweede rapportage NVP en Level 20: "Dit is een multi-talented vak en vraagt om multi-talented professionals"

21-02-2023

Cilian Jansen Verplanke werd door MenA geïnterviewd over het rapport van NVP en Level 20. Zij concludeert dat, ondanks de goede stappen die de afgelopen jaren zijn gezet, Nederland nog steeds achterblijft als het gaat om de deelname van vrouwen in PE en VC. Wel worden initiatieven door vrijwel alle grote namen in de sector gedeeld. Met name het mentorprogramma, waarbij senior mentoren pro bono en met ongelooflijk veel plezier vrouwelijke young professionals onder hun vleugel nemen, functioneert heel goed. 

Cilian Jansen Verplanke: “Onze boodschap is dat PE en VC geen deep dark finance sectoren zijn. Dit is een multi-talented vak en vraagt om multi-talented professionals. Een vak waarin je tegelijkertijd waarde creëert, omgaat met management teams, strategische visies mee uitzet voor de lange termijn, verbinding en harmonie zoekt. Een vak waarin jij de gedane investering doet groeien, samen mét die juiste CEO. De leukste job van de wereld.”

Lees het volledige artikel op MenA: https://mena.nl/artikel/even-20-nvp-onderzoek-meer-vrouwen-in-private-equity

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.