Aquilum

Aquilum

Portfoliobedrijf Equilar Groep heeft een nieuwe naam voor de holding namelijk Aquilum groep. Aquilum groep is de partner voor duurzame inzetbaarheid en bestaat uit de labels Equilar, Medicum Consult, Trans Lion en Solid Sense.

Aquilum groep helpt werkgevers om een goede (werk)omgeving te creëren die leidt tot gezonde en bevlogen medewerkers. Dat doen zij met een gecertificeerde arbodienst en op maat programma’s en trajecten op het gebied van preventie, verzuim, re-integratie, teamontwikkeling, outplacement, persoonlijke- en loopbaancoaching.

Aquilum is afgeleid van het Latijnse woord voor adelaar, een krachtige vogel die van grote hoogte zaken goed overziet, maar ook kan focussen op belangrijke details. Ze zien kansen om het werk voor iedereen veiliger, beter én plezieriger te maken. Ze overzien het geheel met focus op de unieke behoeftes van medewerkers. Zo bieden ze échte oplossingen die raken. Aan deze ambitie geven ze uitvoering vanuit de verschillende labels. Ieder met hun eigen expertise en dienstverlening maar verbonden door één gezamenlijk vertrekpunt: positieve balans!

Meer lezen kan op www.aquilum.nl

Investering: januari 2020

Aquilum
Monique Schutrups
Algemeen Directeur Aquilum

Monique Schutrups

“In de afgelopen vijf jaar is Aquilum enorm gegroeid. Nu gaan we aan de slag om met behulp van groeikapitaal van Karmijn naar het next level te groeien.”

monique.schutrups@aquilum.nl

Ad van Herpen
Investment Manager Karmijn

Ad van Herpen

“Wij investeren graag in bedrijven die de kwaliteit van hun dienstverlening op nummer één zetten. Aquilum is zo’n bedrijf. Aan het zorgproces kunnen wij weinig toevoegen, maar wel aan de groei van het bedrijf.”

Pin
Aquilum
Le Havre 11
5627 ST Eindhoven
+31 (0)85 2029 202
www.aquilum.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.