InvesTree

InvesTree investeert in het behoud en beheer van bomen door onder meer boominspecties,  groeiplaats- en verplantbaarheidsonderzoek. Betrouwbare data en specialistische kennis zijn hierbij van belang. InvesTree is het moederbedrijf van een viertal ondernemingen: Bomenwacht, De Boominspecteurs, Grib en Bomenbanen. Deze ondernemingen bieden gezamenlijk vanuit hun eigen expertise (advies & consultancy, boominspecties, software & data en talentontwikkeling) oplossingen voor bomenvraagstukken in de openbare ruimte. InvesTree ondersteunt gemeentes en waterschappen bij het verder vergroenen van de omgeving, het creëren van biodiversiteit in stedelijke en buitenstedelijke gebieden en het inspecteren en beoordelen van (monumentale) bomen.

Investering: april 2024

InvesTree
Oprichter InvesTree en Algemeen directeur

Leon Spek

“Het verwezenlijken van onze ambitie om Nederland en ook verder binnen Europa te adviseren rondom het vergroenen met bomen is mogelijk door het betrekken van een professionele investeerder. Bij Karmijn Kapitaal vonden wij een directe weerspiegeling van deze ambitie. De doelen en visie van Karmijn over vergroeining, evenals hun normen en waarden, sluiten haarfijn aan op die van ons. Ik kijk ernaar uit om onze gezamenlijke groeidoelen te realiseren.”

Claire de Jager
Investment Manager Karmijn

Claire de Jager

“Duurzaamheid en vergroening zijn essentieel in onze samenleving en worden alleen maar belangrijker. InvesTree levert hier op een zeer ambitieuze en doeltreffende manier een bijdrage aan. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking om gezamenlijk de ambitie van InvesTree te realiseren en een positieve impact te blijven maken voor mens en maatschappij.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.