Natural Cosmetics Holland

In een fabriek zonder uitstoot in Beverwijk produceert Natural Cosmetics Holland natuurlijke personal care producten waaronder haar eigen merk We Love The Planet. De producent gebruikt uitsluitend natuurvriendelijke ingrediënten, waarbij plantaardige oliën en wassen de basis vormen. Duurzaamheid is de standaard voor het bedrijf, of het nu gaat om het selecteren van de grondstoffen of de volledig recyclebare verpakkingsmaterialen die worden gebruikt. 

De markt voor natuurlijke personal care groeit hard. Naast bekende duurzame merken zien ook retailers in binnen- en buitenland het belang van duurzame personal care producten. Natural Cosmetics Holland wil deze markt verder en sneller verduurzamen door productie op te schalen en het product assortiment verder te ontwikkelen.  

Karmijn heeft een meerderheidsbelang verworven en gaat samen met de aandeelhouders en het management deze groei vorm geven.

Investering: april 2023

Natural Cosmetics Holland
Commercieel Directeur Natural Cosmetics Holland

Mark Maas

"Om verder te kunnen groeien zochten we een partner die past bij onze kernwaarden én onze ambities. Die partner hebben we in Karmijn Kapitaal gevonden. We willen graag verder groeien en nieuwe klanten acquireren om de wereld nog sneller duurzamer te maken. We zitten op een lijn wat betreft het groeitraject voor NC Holland en de investering in duurzaamheid en onze sociale omgeving die daarvoor nodig is.”

Claire de Jager
Investment Manager Karmijn

Claire de Jager

"Natural Cosmetics Holland is een ambitieus bedrijf dat in korte tijd sterk gegroeid is door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat laat ook een duidelijke vraag vanuit consumenten en retailers naar dit type producten zien. We kijken ernaar uit om samen de ambitie van NC Holland te verwezenlijken."

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.