Nicole Zomerhuis

Nicole Zomerhuis

Investment Associate

Nicole is in 2017 begonnen bij Oaklins in het midcap M&A team. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan met advisering van DGAs, ondernemers, aandeelhouders, PE investeerders en managementteams, bij de aan- en verkoop van bedrijven, het ophalen van groeikapitaal, de structurering van managementpakketten en verscheidene waarderingsvraagstukken. Nicole is betrokken geweest bij het afronden van een groot aantal (internationale) deals binnen het MKB en in een zeer breed scala aan sectoren.

Nicole studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Universiteit van Amsterdam en heeft een master in Financials Economics en een bachelor in Economics & Finance

“Ik haal veel inspiratie uit het samenwerken met ambitieuze en innovatieve ondernemers die durven en krijg energie van het helpen op vlakken waar toegevoegde waarde nodig is om beoogde doelen te halen”

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.